Dr. Mátyás Kinga Vanda pszichológus Debrecen, párterapeuta,
klinikai szakpszichológus,
integratív terapeuta

"A lélek birodalmában nem gyalogolhatsz más lámpásának fényében. Az enyémet nem adhatom Neked. Arra viszont megtaníthatlak, hogy készíts lámpást magadnak."

- Anthony de Mello -

A referenciák az ismertorvos.hu-n lettek közzéadva.

Krisztina M.

"Lassan egy éve járok Kingához, eleinte jól esett, hogy végre valaki ítélkezés nélkül befogadóan és megértően meghallgat. Ugyanolyan komolyan vette a jelenlegi, gyermeknevelési problémáim, mint a múltbéli feldolgozatlan traumákat. A terápia sokat segített, idővel elkezdtem elfogadni, megérteni magam. Szép lassan, nem tudatosan elhagytam a nyugtatókat, amikre rászoktam, mire hozzá kerültem. Észrevétlenül elhagytam a stresszevést, ami évekig problémát jelentett. Javultak az egészségügyi eredményeim, többek között a pajzsmirigy eredményem is jó lett anélkül, hogy szedtem volna rá a gyógyszert. Az alkalmak, amit Kingánál töltök sokat segítenek. Nagyon jó szívvel ajánlom!"

K. István

"Szorongásos panaszokkal fordultam Kingához. A terápia nemrég fejeződött be és olyan látványos javulás lett az eredmény, hogy több közeli ismerősöm is fontolóra vette, hogy pszichoterápiával szeretné javítani az élete minőségét. Régebben sokszor egyszerűnek tűnő feladatok is lehetetlennek tűntek és igyekeztem bezárkózni a saját komfortzónámba, aminek a területe egyre kisebbre zsugorodott. Most viszont elég erősnek érzem magam ahhoz, hogy optimistán tekintsek az előttem álló kihívásokra és arra, hogy éljem az életem."

Fru

(2016. május 31.)

"Egy véletlen folytán találtam Kingára, ugyanis amikor pszichológust kerestem egy olyan hölgyhöz jelentkeztem, aki idő hiányában már nem tudott fogadni és ő ajánlotta nekem Kingát. A sors pont úgy hozta, hogy az életemnek egy nagyon nehéz szakaszában kezdtem el járni hozzá. Hetente találkoztunk és minden egyes beszélgetés után úgy éreztem mintha egy nagy kő esne le a szívemről. Lassan egy év telt el azóta, hogy először találkoztam vele és mára már teljesen új életet élek és én magam is új ember lettem, ezt pedig nagyrészt Kingának is köszönhetem. Bártan merem ajánlani azoknak, akik úgy érzik, hogy egyedül már nem tudják megoldani a problémáikat és szeretnének egy tapasztalt és felkészült szakemberhez fordulni."

kimakgreti85

(2015. december 1.)

"Az embert néha sajnos érik olyan dolgok az életben, ami nem várt dolgokat hoz ki belőlünk. Ez történt velem is mikor zaklató, kényszeres gondolatokkal küzdöttem és nem tudtam tenni ellene. Eljött az a pont, amikor azt éreztem, hogy egyedül nem tudom legyőzni ezt. Ekkor került az életembe Dr. Mátyás Kinga, aki azóta is hétről- hétre segít rajtam. Rendkívül kedves, megértő és támogató. Terápiái jó hangulatúak és igen rávilágítóak a dolgokra, problémákra. Mind a módszerek, amelyekkel megismerkedtem általa, mind a gondolatok és tanácsok, amelyekkel ellát, olyan változást hoztak az életembe, amely már így a terápia első szakaszában azt mutatja, hogy igenis van kiút, amelyhez minden héten egyre közelebb kerülünk. Nagyon hálás vagyok, hogy az ő kezei közé kerültem! Soha nem kételkedtem benne és teljesen őszintén meg tudom osztani vele minden gondolatomat. Csak ajánlani tudom!"